
Ingredients per a dues persones:
- Dos pits de pollastre
- Mitja ceba
- Un pebrot verd de fregir
- Tres cullerades de salsa de soja
- Una cullerada de maizena
- Una cullereta de sucre
- Una pastilla de brou de pollastre
- Un grapat de nous
- Oli
- Pebre
- Aigua
Preparació:
Piquem la ceba i el pebrot verd i els sofregim en una paella. Quan la ceba es torni transparent, hi afegim els pits de pollastre trossejats i prèviament salpebrats.
En una caçola petita posem uns 200-250 ml. d’aigua (a bell ull), hi afegim la maizena i remenem fins que aquesta es dissolgui. Hi afegim la pastilla de brou, la soja, el sucre i ho posem al foc. Quan es comenci a escalfar, hi afegim les nous trossejades. Ho remenem fins que espesseixi una mica.
Quan el pollastre estigui fet, afegim a la paella la salsa i ho deixem a foc suau cinc minuts més (amb això, la salsa espessirà més).
Presentació:
Aquest plat es pot acompanyar perfectament de cuscús (per exemple, cuscús amb curri) o d’arròs, que és com més m’agrada. Aquell dia només tenia arròs rodó, però encara queda més bé amb basmati.
Nena!
ResponEliminaAquest pollo sembla que ha d'estar entre bo i super-bo!!!
El faré i et diré, ok?
Es pot fer amb cuixes?
Je, je, ja he tret el pollastre del congelador...
ResponEliminaSuposo que amb cuixes estarà igual de bó. A mi m'agrada el pit perquè talladet queda més semblat al plat xinès :P.
ResponEliminaOk! Magalí doncs fare una cuixa i un pit! Merci!
ResponElimina