dimarts, 19 d’octubre del 2010

Pollastre amb salsa de soja i nous


Ingredients per a dues persones:

  • Dos pits de pollastre
  • Mitja ceba
  • Un pebrot verd de fregir
  • Tres cullerades de salsa de soja
  • Una cullerada de maizena
  • Una cullereta de sucre
  • Una pastilla de brou de pollastre
  • Un grapat de nous
  • Oli
  • Pebre
  • Aigua

Preparació:

Piquem la ceba i el pebrot verd i els sofregim en una paella. Quan la ceba es torni transparent, hi afegim els pits de pollastre trossejats i prèviament salpebrats.


En una caçola petita posem uns 200-250 ml. d’aigua (a bell ull), hi afegim la maizena i remenem fins que aquesta es dissolgui. Hi afegim la pastilla de brou, la soja, el sucre i ho posem al foc. Quan es comenci a escalfar, hi afegim les nous trossejades. Ho remenem fins que espesseixi una mica.


Quan el pollastre estigui fet, afegim a la paella la salsa i ho deixem a foc suau cinc minuts més (amb això, la salsa espessirà més).


Presentació:

Aquest plat es pot acompanyar perfectament de cuscús (per exemple, cuscús amb curri) o d’arròs, que és com més m’agrada. Aquell dia només tenia arròs rodó, però encara queda més bé amb basmati.

4 comentaris:

  1. Nena!
    Aquest pollo sembla que ha d'estar entre bo i super-bo!!!
    El faré i et diré, ok?
    Es pot fer amb cuixes?

    ResponElimina
  2. Je, je, ja he tret el pollastre del congelador...

    ResponElimina
  3. Suposo que amb cuixes estarà igual de bó. A mi m'agrada el pit perquè talladet queda més semblat al plat xinès :P.

    ResponElimina
  4. Ok! Magalí doncs fare una cuixa i un pit! Merci!

    ResponElimina