Bona tarda,
Ahir em vaig fer quiche de carabassó i com que em va quedar força bé us passo la recepta. Un consell: com més carabassó hi poseu millor.
Ingredients:
2 o 3 carabassons
1 massa brisa
2 ous
10 talls de pernil dolç
5 o 6 talls de tranchettes
100 ml. de crema de llet
Formatge Emmental ratllat
Oli
Sal
Elaboració:
1. Es pelen els carabassons i es tallen a trocets petits. Després es dauren a la paella.
2. Es baten els ous.
3. En un recipient es barregen els ous batuts, la crema de llet i el carabassó.
4. En un recipient rodó es posa la massa brisa.
5. Sobre aquesta massa es posa una capa de pernil dolç, una de formatge i una altra de pernil dolç.
6. Després es posa sobre la barreja d'ous, crema de llet i carabassó.
7. Finalment es reparteix el formatge Emmental (és millor ser generós).
8. Es posa uns vint minuts al forn.
Bon profit,
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada