He seguit els vostres consells i només l'he deixat 44 minuts al forn!!!
Els ingredients:
1 iogurt
3 ous
9 cullarades de sucre
1/2 got, mida del iogurt, d'oli
3 gots de farina i
1 sobre de llevat
La preparació:
Bats els ous, zzzzzzzzz, afegeixes el sucre, zzzzzzzzz, afegeixes el iogurt, zzzzzzzz, l'oli, zzzzzzzz, la farina, zzzzzzz i el sobre de llebat.
Poses la massa obtinguda en un motlle prèviament untat amb oli i a enfornar!!!!
El temps dependrà del vostre forn, però jo dic que no menys de 44 minuts.
Bé per sota no té tan bona pinta ..... no?
Noia, t'ha quedat autènticament cremat, felicitats!
ResponEliminaDoncs, sí, com sempre, no hi ha manera d'arreglar-ho! A veure si amb el temps ...
ResponEliminaIM-PREZIONANTE! Per fi la recepta que ens dóna nom!
ResponEliminaMar, en això del Coc Cremat, com en tantes altres coses, també ets el "pal de paller". Només tu podies fer la recepta de la nostra essència. Ets the very best of the world!!
ResponEliminaAraceli,
ResponEliminaSi és cóc ha de ser cremat (són dos conceptes que s'atreuen inevitablement). Molt bé, Maria del Mar.
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaMar, enhorabona! El proper cop, no el deixis 45 minuts, deixa'l un parell d'hores i penja la foto! Volem veure un cóc autènticament cremat!!!
ResponEliminaJajajaja!!! Ara sóc el Mazinger Z!!!! Jajajaja!!!!
ResponElimina